KÖGYAR-DER Başkanı Polat’a Ziyaretler Sürüyor

Körfez ilçe merkezli olarak kurulan ve kentimizde gençliğe yönelik yeni bir sportif hamle olarak gösterilen Körfez Olimpik Spor Kulübü yönetimi, KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat ve eşi Gülşen Polat ile bir araya geldi. Gülşen hanımın sahibi olduğu Butik Elif adlı işletmede gerçekleşen ziyarette kulüp idarecileri de hazır bulundu.

FUTBOL TOPU HEDİYE ETTİ

Polat ile iş yerinde bir araya gelen kulübün kurucu başkanı ve aynı zamanda antrenörlüğünü üstlenen İsmail Caferoğlu, başkan yardımcısı ve antrenör Emre Korkmaz ve genel kaptan Kadir Çakır, Tugay Polat’a üzerinde isminin yazılı olduğu bir forma hediye ettiler. Konukları ile yakından ilgilenen KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat da kulübe 10 adet futbol topu hediye etti ve sportif alanda tüm kulüplere gereken desteği verdiklerini dile getirdi.

ÇANKIRILILARDAN DAVET!

Öte yandan kuruluş çalışmalarının tamamlandığı ve resmi açılış hazırlıklarının sürdüğü Körfez Çankırılılar Derneği yönetimi de Tugay Polat’ı yine eşinin iş yerinde ziyaret etti. Dernek başkanı Özgür Efe ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Polat’ı ziyaret ederek kendisine derneğin açılış davetiyesini takdim etti. Çankırılılar Derneği’nin Körfez Hacı Osman Mahallesi’ndeki lokalinin açılışı 14 Ağustos Pazar günü saat 14.00’te yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817