Kögyar- Der’den Ağız Sağlığı Bakımı Semineri

Dernek Başkanı Erhan Bilgiç ve yönetimi tarafından hazırlanan ağız ve diş sağlığının işlendiği seminer, Körfez Safir Koleji konferans salonunda gerçekleşti.

Seminerin sponsorluğunu Körfez Center AVM Yöneticisi Aynur Vergili ve Dentriva Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği üstlenirken, yapılan açıklamaları dinlemeye öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra siyasi partilerin aday adayları ve yöneticileri, STK yöneticileri ve temsilcileri katıldı.

Seminerde, Ortodenti Uzman Doktoru Rıdvan Ceylan, ağız ve diş sağlığı bakımı, dişlerin korunması, diş hastalıklarının yol açacağı rahatsızlıklar hakkında bilgiler verdi. Seminer bitiminde Doktor Rıdvan Ceylan’a,  Okul Müdürü Mehmet Çuhadar’a, katkıda bulunan STK temsilcilerine teşekkür plaketi verildi.

Kögyar-Der daha önce de geniş kapsamlı bir kahvaltı programı düzenlemiş ve geliri ile ihtiyacı olan öğrencilere yardımda bulunmuştu. Erhan Bilgiç, benzeri seminer ve etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817