KÖKEN AHİLİK HAFTASINI KUTLADI
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken 22-27 Eylül Ahilik Haftası nedeniyle Kandıra esnaf kefalet kooperatifi Başkanı Ahmet Gödek’i ve Kandıra Esnafına ziyaretlerde bulundu.

Başkan Köken yaptığı açıklamada “Ahi Evran-ı Veli’nin düşüncelerini ve Ahilik geleneğini yaşatmak Türk toplumunun borcudur. Tüm bu güzellikleri yaşatma adına bugün de özünde aynı meziyetleri taşıyan esnaf ve sanatkarlarımız eli ile varlığını sürdüren bu kültürümüzü daha da ileriye taşımalıyız. Millet olarak Ahi Evran muhabbetiyle birbirimizi kucaklamalı, sanayide ve ticarette de doğruluktan ve dürüstlükten ödün vermeden dünya milletleriyle yarışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere bütün halkımızın Ahilik Kültür Haftası'nı kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817