banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖKEN, ALİŞAN’I AĞIRLADI
 İlçenin eşsiz doğa güzelliğine sahip olduğunu belirterek sözlerine başlayan sanatçı, Kandıra için “Cennet gibi bir yer” ifadelerine yer verdi. Geçmiş yıllarda Kandıra’ya ziyarette bulunduğunu ancak o dönemle şimdiki dönem  arasında çok farklar gözlemlediğini ifade eden Alişan,  Kandıra’nın gelişmiş bir ilçe olduğunu, doğasının ise hayran kalınacak kadar güzel olduğunu da belirtti. Sanatçı Alişan, Geleneksel Yağlı Güreşler Kültür Sanat Festivallerini ve Kandıra’nın eşsiz lezzetlerinden olan Kandıra yoğurdunun tadını da unutmadıklarını söyleyerek böyle doğal ve güzel bir ilçede yaşadığınız için çok şanslısınız  dediği  Başkan Köken’e misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

İlçedeki festivallerde sahne almaktan memnuniyet duyacağını belirten sanatçı, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i  hizmetleri ve vatandaşlara karşı gösterdiği görev aşkı konusunda tebrik etti.

 İlçeye dört yıllık fakülte kazandıracaklarını anlatan Başkan Köken, vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık. Bizler sık sık ilçemizdeki mahallelere ziyaretlerde bulunuyor onların derdini sıkıntısını yerinde görerek çalışmalarımızı hızlandırıyoruz dediği konuşmasında sizleri ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk, bizim ilçemiz sıcak, samimi ve misafirperverliğiyle de ünlüdür. Bunların  yanı sıra  Kandıra bezimiz, eşsiz lezzete sahip Kandıra yoğurdumuz da ilçemize gelen misafirlerimiz tarafından beğeniliyor dedi.

 Sanatçıyla yaptığı sohbet sonrası Kandıra bezi ve Kandıra yoğurdu ikramında bulunan Başkan Köken, sanatçıyı ilçede tekrar görmekten mutlu olacaklarını ifade etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826