KÖKEN BAYRAMDA MAHALLE MAHALLE GEZDİ.
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken Bayramın 3 . Günü Kandıra’nın Mahallelerini gezerek vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan yardımcıları, Belediye Meclis Üyelerinin eşlik ettiği ziyarette başkan Köken 7 Mahalleyi ziyaret etti.

BAYRAMLAR BİRBİRİMİZLE KUCAKLAŞMAK VE KAYNAŞMAK İÇİN GÜZEL BİR FIRSAT

Köken Mahalle programı kapsamında ilk olarak Safalı Mahallesini ziyaret etti. Mahalle muhtarı  Tevfik  Birgin  hazır olduğu ziyarette Köken köylülerle bayramlaşarak” Bayramlar birbirimizle kucaklaşmak ve kaynaşmak için güzel bir fırsat” dedi. Bayramlaşma Cami Bahçesinde yemek ikramıyla sona erdi.

TALEPLERİ DİNLEDİ.

Daha sonra Hacımazlı Mahallesine giden Başkan Köken Muhtar Mustafa Dinç ve köy halkı tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Cami de mevlidine katılan Köken mahalle halkıyla bayramlaştı ve vatandaşların taleplerini dinledi.

HER MAHALLEMİZİ MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ.

Köken Mahalle ziyaretleri kapsamında gittiği Bağırganlı Mahallesinde Muhtar Hüseyin Yılmaz ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Köken yaptığı konuşmada ” Her Mahallemizi modern bir görünüme kavuşturacağız” dedi.

MAHALLE CAMİSİNDE İNCELEMEDE BULUNDU.

Bayramlaşma ziyaretlerine Beylerbeyi Mahallesi ile devam eden Başkan Köken ,Muhtar Musa Yener ve Mahalleliler tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Başkan Köken Mahalle camisinde olan eksikleri inceledi ve bir bir not aldırdı.

 SOHBET ETTİ

Beylerbeyi ’den  sonra Çerçili mahallesine giden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken Mahalle Muhtarı Mustafa Satılmış ve vatandaşlarla bayramlaşarak sohbet etti. 

NİŞAN TÖRENİNE KATILDI.

Son olarak Belenköy ve Merkez Erikli mahallesini ziyaret eden Köken Mahalle Muhtarı Ramazan Ören ve Mahalle sakinleri ile bayramlaştı. Daha sonra Merkez eriklide  nişan törenine katılan Köken  İsmail ve Canan çiftinin yüzük kurdelesini kesti.  Kandıra Belediye Başkanı  Ünal Köken  gençlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817