KÖKEN ÇALIŞIYOR, KANDIRA İLERLİYOR
 Kandıra’nın çalışkan Belediye Başkanı Ünal Köken, incelemelerine Beyce Mahallesiyle devam ediyor. “Örnek İlçe Kandıra” sloganıyla yollara koyulan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Beyce mahalle muhtarı Mustafa Çelebi ve mahalle halkıyla bir araya geldiği ziyaretinde ekibiyle birlikte eksiklikleri tespit ederek gerekli çalışmaları başlattı.

Başkan Ünal Köken; “Hizmet Anlayışımız İlçemizin Her Noktasına Devam Ediyor”,

Beyce Mahalle Muhtarı Mustafa Çelebi ve vatandaşlarla Beyce Mahallesinde bir araya gelen Başkan Ünal Köken, hizmet anlayışımızla ilçemizin her noktasına, mahallelerine aralıksız olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın yaşantısını en güzel seviyede ve modern şartlarda devam etmesi için ekiplerimiz ve muhtarlarımızla bir araya gelip istişarelerde bulunmaya özen gösteriyoruz dedi.

İlçedeki her mahalleyle özel olarak ilgilendiklerini söyleyen Başkan Köken, muhtarlarımızla birlikte gördüğümüz eksiklikleri gidermek için yoğun bir biçimde çalışacağız. Vatandaşlarımızdan  gelen talepleri dinleyerek projelerimize yön veriyoruz diyerek halkın yaşam standartlarının yükselmesinde gösterdikleri çabayı ortaya koyuyor. Mahalle muhtarlarıyla irtibat halinde olduklarını da belirten Başkan Ünal Köken, beklenen hizmetlerin gerçekleşmesi için titiz mesailer yaptıklarını ifade etti.

Beyce Mahallesinde yapılan incelemelerin ardından parke çalışmalarının başlatılacağını belirten ekipler, mahallenin çevresindeki eksikliklerinde tespit edilerek giderileceğini belirtti.

Beyce’nin ardından inceleme çalışmalarını devam ettiren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra F Tipi Cezaevi bölgesine gitti. Cumhuriyet  Savcısı Mehmet Yaman’la birlikte değerlendirmelerde bulunan Başkan Köken, Cezaevi Bölgesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütecekleri peyzaj çalışmalarının başlayacağını ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817