banner2779
banner2752
banner2750

KÖKEN; “EĞİTİMLERLE  DÜNDEN FARKLI BİR VİZYONA SAHİBİZ”
  Liderlik, kaliteli yönetim ve etkili iletişim konularında eğitimlerin verildiği seminerde konuşma yapan Başkan Köken, ilk defa düzenlemiş olduğumuz eğitimin meclis üyelerimiz ve yöneticilerimiz arasında birlik beraberliği arttırdığını düşünüyoruz  dedi.  Verimli geçen seminerde müdürlüklerin 2015 yılı faaliyetleri  incelenerek  eksiklikler tespit edildi. Bunun yanı sıra 2016 yılında yapılması planlanan proje ve faaliyetler bilgi alışverişinde bulunuldu.

“Başkan Köken; “Eğitimlerle  Dünden Farklı Bir Vizyona Sahibiz”

Ekip ruhunun öneminden söz eden Başkan Ünal Köken,  yapılan işlerin başarıya ulaşmasındaki en önemli faktörün takım ruhuyla hareket etmek olduğunu söyledi. Kişinin kendine odaklanmak yerine takımın daha iyiye gitmesine öncelik vermesi  gerektiğini belirten Başkan Ünal Köken, bireyselliğin ön plan çıktığı iş dünyasında  ekip olma bilincinin korunarak motivasyon  ve azimle birlikte başarıya ulaşılacağını vurguladı.

Liderlik eğitiminde  iyi bir liderin  uzun dönemli düşünebilen , vizyoner ve bu vizyona sağlam adımlarla götürecek planı oluşturabilecek güçlü bir stratejist olmalıdır vurgusu yapıldı.

Vzyon ve strateji doğrultusunda yapılan yolculukta ekibin de aynı inanç ve motivasyonla işin arkasında olması sağlanabilmelidir diyen uzmanlar, iş gücünün arttırılmasında motivasyon unsuruna dikkat çekti.

Ailede sağlanan birlik beraberlik ve dayanışmanın yıkılmaz sağlam bir zırh getirdiğini belirten Başkan Ünal Köken, bu birliği çalışma hayatına da getirmek istediklerini söyleyerek tüm çalışanlarla birlikte sağlanan başarıda temel anahtarın sırrını verdi .Aile olarak nasıl birlik ve beraberlik içinde emek veriliyorsa bizlerde ekibimizle çalışmalarımızda bu sıcaklığı ve samimiyeti sağlayarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz diyerek sözlerini sürdüren Başkan Köken, eğitimlerle bir arada olma bilincimizi arttırıyoruz dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751