KÖKEN: “ESNAFIMIZI ÜLKEMİZİN MİHENK TAŞINI OLUŞTURUYOR
  

Esnafımız ülke ekonomimizin mihenk taşını oluşturuyor diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Ak Parti Meclis Üyesi Orhan Can’ın dükkan  açılışını gerçekleştirdi.Esnafımız ne kadar çok gelişir ve büyürse bölgenin kalkınması , büyümesi hız kazanır diyerek sözlerine başlayan Başkan Ünal Köken, dualarla kurdeleyi kesti ve bol kazançlar diledi.

“Esnafımız, Ekonomik ve Toplumsal Hayatta Vazgeçilmez Öneme Sahiptir”

Ekonomik ve sosyal kalkınmanın sağlanması ve sürdürülmesi, milli gelirin  dengeli biçimde dağıtılması gerektiğini belirterek  esnaflığın önemine vurgu yapan Başkan Köken,  ekonomiye esnaflarımız tarafından yapılan  katkı, işsizliğin azaltılması, istihdamın ve üretimin arttırılmasına büyük katkı sağlıyor dedi. Sözlerini bunun yanı sıra esnaflarımızın katkısı,  değişen piyasa koşullarına hızla uyum sağlayan yapısıyla da  toplumsal açıdan vazgeçilmez oluyor şeklinde sürdürdü.

Emeğini alın teriyle yoğuran esnaf kardeşlerimizin  ülke kalkınmasına sağladığı istihdamla işsizliğin de önüne geçilebileceğini belirten Başkan Köken,  değişen ekonomik dengeleri çok çabuk ve kolay tolere ederek bölgeler arasındaki büyümeye hızla katkı sağlanabileceğini  ifade etti.

Kandıra’mızda geçmiş dönemde ilçemizin kalkınmasına katkıda bulunan üniversitemizin oluşuyla ekonomisi hareketlenen esnafımızın şu an ki koşullarda da ilerleyip gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü belirtmek  isterim diyen Başkan Köken, işletme sahibi Orhan Can’a Ankara’da yaşanan vahim ve üzücü olaya karşı dükkanını süslemeyerek  duyarlılık göstermesinden dolayı da teşekkürlerini iletti.

Ankara’da yaşanan bu üzücü olayda  memleketimize  düşman olanların yapmış olduğu fiillerden birini yaşadık diyen Başkan Köken, yaşanan patlamada yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dilediğini belirttiği açılışta birlik ve beraberliğimizi koruyacağız dedi. Bu memleket bizim diyen Başkan Ünal Köken, bizler memleket olarak bu günlere kolay gelmedik. Bugün yapılan "12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü'nün 95. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programında da belirttiğimiz gibi birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Güzel memleketimiz için çalışacak, mücadele edecek ve birbirimize sahip çıkacağız dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817