KÖKEN: ESNAFIMIZIN BÜYÜMESİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
 “ESNAFIMIZIN BÜYÜMESİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

24 Saat vatandaşla iç içe olan siz değerli esnaflarımızın  halkımıza güleryüzle verdiği hizmet , ülkemizi gelecekte çok iyi noktalara taşıyacak. Türkiye ekonomisinin omurgasını oluşturan ve bizleri dünya pazarına taşıyan esnaflarımızın büyümesi için yanında olmaya devam edeceğiz. Üreten ve çalışan bir ülke olmak için her vatandaşımız üzerine düşeni yapmalı ve istikrarın devamı için çalışamaya devam etmeli diyen Başkan Köken, esnafın yanında olduğunu belirtti.

“BÜYÜME HEDEFLERİMİZ ARTTI”

Genç nüfusa sahip olan ülkemizde sahip olduğumuz üreten ve çalışan gençlerimizle birlikte kalkınmaya yönelik hedeflerimiz artarak devam edecek diyen Köken, büyüme hedeflerinin arttığını ifade etti. Geliştirilen yatırım projeleriyle birlikte yürümeye devam edeceğiz, nerede faydalı iş varsa vatandaşımızın yanında olacağız dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817