KÖKEN: ESNAFLARIMIZLA BİRLİKTE BÜYÜYEN BİR İLÇE OLACAĞIZ
 Bir ülkenin geleceği , gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduran esnaflarımızla birlikte aynı yolda yürüyerek gerçekleşebilir diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçedeki esnafa ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında esnafla bol bol sohbet eden Başkan, esnafın istekleri dinleyerek ekibiyle birlikte notlar aldı.

“ ESNAFLARIMIZLA BİRLİKTE BÜYÜYEN BİR İLÇE OLACAĞIZ”

Hizmet ışığında esnaf ve vatandaşlarla birlikte ilerleyen , çalışmalarında onların fikirlerine de yer veren Başkan Köken, yenilenen Kandıramız için durmak yok yola devam dedi.

 Esnafla fırsat buldukça bir araya gelerek onların sorunlarını dinlediğini belirten Başkan, Kandıra’ya yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgilendirme yapıyoruz.İlçemizde yapılan çalışmalarla büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Yapılan çalışmalarda esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulunduruyoruz, onların düşünceleri bizler için önemli.Daha modern ve güzel bir kentte yaşamak için çalışmaları hep birlikte  el ele vererek sürdürdüklerini belirtti.

İnsan odaklı yürüttüğümüz çalışmalarımıza sosyal belediyecilik anlayışımızla devam edeceğiz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetinin gördükçe mutlu oluyoruz. Sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı içinde  sorumluluklarımızı yerine getirerek çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Köken, esnafa hayırlı işler diledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817