KÖKEN; “GENÇ GİRİŞİMCİLERE İHTİYACIMIZ VAR
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Genç girişimci Cem Erbey’in Kandıra Aydınlık Mahallesi Türkocağı Caddesi üzerinde açtığı Cem Bijuteri-Kozmetik’in açılışına katıldı. Dualarla gerçekleşen açılışa, , AK Parti eski il genel meclis üyesi İsmail Akalın, Kandıra PTT Müdürü Adem Bayrak, Mahalle Muhtarı İsmail Balaban, kurum idarecileri, esnaflar ve çok sayıda vatandaş  da katılım sağladı.

Yapılan duaların ardından açılış kurdelesini kesen Başkan Köken, yaptığı konuşmasında genç girişimcilerin teşvik edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Genç yaşta iş yaşamındaki yerini alarak ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sunmayı amaçlayan girişimci kardeşimizi yürekten tebrik ediyor, bol kazançlar diliyorum. İlçemizin geleceği açısından böyle genç girişimcilere ihtiyacımız var.  Cenab-ı Allah utandırmasın. İlçemiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Gençlerimizi önemsiyoruz diyen Başkan Köken, onlar geleceğimizin teminatını oluşturuyor dediği konuşmasında  gençlerin taleplerini dinleyerek değerlendirdiklerini belirtti. Hizmet ve yatırımların en güzelinin ve en büyüklerinin gençlere yönelik olduğunu vurgulayarak, gençler bizim baş tacımızdır” diyen Başkan  Köken, en büyük yatırımın, geleceğin emanetçisi gençlere yönelik yapılan yatırım olduğunu da sözlerine ekledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817