banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖKEN, GENÇLER ÜLKEMİZİN YARINLARIDIR
 “GENÇLER ,HEDEFLERİNİZE ODAKLANMALISINIZ”

Başkan Köken, Kandıra’nın gençleri için yaptığı çalışmalara devam ediyor. Başkan, hem ilçenin gençleri hem de Kandıra’da üniversite okuyan öğrenciler için kolları sıvadı. Yaptığı toplantılarda gençlerin isteklerini ve hayallerini dinleyen Köken, siz hayal edin biz yapalım sözünü yerine getirmek için yoğun çaba harcıyor. İlçenin vatandaşlarını karış karış ziyaret eden Başkan Köken, mahalle ziyaretlerinin ardından Kandıra’da öğrenim gören üniversite öğrencilerinin evine konuk oldu.

Halkına yakın olan,  dertlere çözüm odaklı çalışan bir Başkan olarak sevilen Köken, gençlerle sohbet etti, öğrencilik yıllarına dönüş yaptı.Öğrencileri ziyaret eden Başkan Köken’e Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Özder  de eşlik etti.

“GENÇ VE DİNAMİK BİR NESİL YETİŞİYOR”

Bugünlerin imkanlarını değerlendirerek sözlerine devam eden Başkan, ülkemizin güçlü ve sağlam olması yetişen genç ve dinamik nesile  yani sizlere bağlıdır. Bilinçli, mücadele ve emek gücüyle amaçladıklarına ulaşan, dürüst ve özgüvenli gençler yetiştirmeyi istiyoruz. Ülkemizin daha iyi standartlara ulaşmasında sizlerin payı her zaman en önde olacaktır diyen Başkan Köken’i dikkatle dinleyen gençler ,sorularıyla gündeme ilişkin fikir alışverişinde de bulundu.

“OK ATILMADAN ÖNCE İYİ NİŞAN ALINMALI”

Başkan Köken konuşmasında; “ bir adım atacaksanız önce iyi düşünmeli, sonra da çalışmalısınız. Hayal etmenin ötesine geçmeli  ve okları atmadan önce iyi nişan almalısınız diyerek gençlere çalışmaları boyunca dikkat edecekleri konular hususunda fikir verdi.

“GENÇLERDEN BAŞKAN KÖKEN’E TEŞEKKÜR”

İlçenin gençleri ve Kandıra’da üniversite okuyan öğrencileri Başkan Köken’e yaptığı ziyaretler ve kendileri için gösterdikleri çalışmalara yönelik teşekkürlerini iletti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826