banner2779
banner2752
banner2750

Köken: Gençlerimizin yanındayız
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken Kandıra AK Parti Gençlik Kolları yönetim kurulu toplantısına katılarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve kendi siyasi deneyimlerini paylaştı. Sohbet havasında gerçekleşen buluşmada gençlerin sorunlarını dinleyen Başkan Köken, yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde canla başla çalışan Ak Gençlere hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez ve yönetim kurulu üyelerinin kapıda karşıladığı Başkan Köken AK Gençler tarafından büyük ilgi gördü. Sohbet tarzında geçen toplantıda gençlerin sorunlarını dinleme fırsatı bulurken,  gençlerin de belediye çalışmalarını nasıl değerlendirdiklerini öğrenme fırsatı buldu. İlerleyen dönemde yapılacak projeler hakkında gençlere bilgi paylaşımında bulunan Başkan Köken,  gençlerin düşüncelerini önemsediklerini, geleceği şekillendirmeye çalışırken gençlerin her kademede görev almalarını, kendilerini geliştirmelerini ve ilçemize faydalı projeler üretmeleri gerektiğini söyledi.

Katıldığı her toplantıda özellikle yeni Türkiye ve eski Türkiye’nin arasındaki farkları anlatan başkan Köken,  bunları gençlerin özellikle iyi dinleyip arkadaşları ile paylaşması gerektiğini ifade etti.

GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Yoğun programı nedeniyle şimdiye kadar gençlerle bir araya gelemediğini fakat yavaş yavaş taşların yerine oturmasıyla bundan sonraki süreçte gençlere daha fazla zaman ayırmayı arzuladığını ifade eden Başkan Köken, gençlere yönelik yaptığı konuşmasında, ‘’Sizler çok güzel çalışmalar ile büyük başarılar elde ettiniz, hepinizi tebrik ediyorum. Bu başarıyı 2015 genel seçimlerine hep beraber taşımak zorundayız. Büyüyerek, gücümüze güç katarak genel seçimlerden de başarı ile çıkacağımıza inanıyorum. Bu başarıda sizlerin katkısının büyük olacağına inancım tamdır. Gençlik kollarımız partimizin heyecanını, azmini ve coşkusunu temsil ediyor. Siz gençler; partinizin, teşkilatınızın hep yanında oldunuz. Partinize güç verdiniz. Bende Kandıra Belediye Başkanı olarak sizlerin yanındayım. Bir sıkıntınız olduğunda hiç çekinmeden bize iletmenizi istiyorum’’dedi. Toplantı karşılıklı sohbet ve güncel konuların değerlendirilmesi ile sona erdi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751