KÖKEN HALKIN ZAFER BAYRAMINI KUTLADI
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken halkın  30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Kandıra Hükümet Konağında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören,  çelenk koyma ile devam etti. Törene Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek,  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Dalaslan, İlçe Emniyet Müdürü vekili Ali Çalışkan, İlçe Jandarma Komutanı Aykan Çakan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Köken, Milli Mücadeleyi zaferle taçlandıran, milletimize özgürlük kazandıran, bayrağımızın onurla dalgalandığı vatan topraklarını bizlere bırakan kahramanlarımızla ne kadar övünsek azdır. Milletimizin bağımsızlığı uğruna kazanılan bu büyük zaferlerden ilham alarak, demokrasimizi güçlendirmek ve ülkemizi çağdaş uygarlıklar düzeyine ulaştırmak hepimizin ortak sorumluluğudur ifadelerinde bulundu.

Başkan Köken, bu duygu ve düşüncelerle İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi ve 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde tanka, tüfeğe karşı göğsünü siper ederek şahadete erişen Demokrasi Şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817