KÖKEN, HEMŞEHRİLERİ İÇİN ÇALIŞIYOR

“Kandıra’da Yollar İlmek İlmek İşleniyor”

 

Yol yapım ve onarım seferberliğini kararlılıkla sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yazın gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalar kapsamında Ahmatlı, Bollu, Ilıca ve Bağırganlı mahallelerinde arazi yolu dolgu çalışmaları ve  asfalt yol yapımını sürdüren Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yollardaki tahribatların yanı sıra, dar olan yolların genişletilmesi için hummalı bir çalışma sergiliyor. 

 Ekipler,  bütün mahallelerdeki sorunlu yolların tespitini yaparak sokaklardaki deforme olmuş parkeleri sökerek yenisi ile kapladı. Sıcak havaya rağmen çalışmalarını aksatmadıklarını ifade eden Başkan Ünal Köken, ihtiyacın olduğu her bölgemize ulaşmak için yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Vatandaşlarımızın yüzündeki memnuniyeti gördüğümüzde ise bu çalışma temposu daha da artıyor çünkü onların memnun oluşu bizlere de güç oluyor dedi.

 Kandıra’da doğup büyüdük. Memleketimize hizmet etmek, ilçemizin kalkınarak büyümesinde görev almaktan mutluyuz. Birlik beraberliğin hüküm sürdüğü Kandıra’mızı örnek bir ilçe haline getireceğiz diyerek sözlerini sürdüren Başkan Köken, hizmet önceliği ve aciliyet gerektiren çalışmalar başta olmak üzere tüm çalışmaların özveriyle yapıldığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817