KÖKEN, HEMŞEHRİLERİNİ UMREYE UĞURLADI
 Kandıra Merkez Çarşı Camiisinden umreye giden hemşehrilerini uğurlayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ülke huzuru ve barışı adına umreye giden vatandaşlardan dua istedi.

Merkez Çarşı Camiisinde düzenlenen uğurlama  programına, umre kafilesinin yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Umreye giden vatandaşların dualarla uğurlandığı programda konuşma yapan Başkan Ünal Köken, Allah şimdiden yapacağınız umreyi kabul ve makbul buyursun. Biz ibadetlerimizi her an ölecekmiş gibi cennetimizi kazanmak adına yapıyoruz diyerek Allah’ın cennetine giren kullarından olur muyuz  düşüncesiyle geceyi gündüze  katarak ibadetlerini kuvvetlendirmeye gayret  ettiklerini belirtti.

 Umreye giden hemşehrilerinden dua isteyen Başkan Köken, her bir umre programında belirtmeye özen gösteriyorum diyerek başladığı sözlerinde  “Memleketimizin bütün dünya Müslümanlarına sahip çıkmasından dolayı ayrıca duaya ihtiyaç var. Bu aziz Türk milletine, Türk milletinin evlatlarına ve bu mücadeleyi gösterenlere duayı orda esirgemeyelim.  Çünkü ülkemizin  güçlü yürüyüşünde  düşmanlarımızı yenmenin tek yolu dua olduğunu belirtti.

Duaların kabul olduğu  Arafat’a gidip Kabe’yi Muazzama ile Medine Müevvere’ye gittiğinizde hem hükümetimize, Türk milletimize, bu millete gönül verip hizmet edenlere dualar ediniz diyerek duaların kabul olmasını dilediğini ifade etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817