KÖKEN, HEMŞİRELER GÜNÜNÜ KUTLADI
  

12-18   Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla M. Kazım Dinç Devlet Hastanesindeki doktor ve hemşireleri ziyaret eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, insan yaşamı için çok önemli bir meslek olan hemşireliği özveriyle sürdüren tüm hemşirelerimizi kutlarım dedi.

Sağlık zincirinin en önemli halkalarından biri olan hemşireleri, M. Kazım Dinç Devlet Hastanesinde ziyaret eden Başkan Köken, , ilçeye atanan yeni başhekim Dr. Şeref Kasımoğlu’na da görevinde başarılar diledi. Kurumlar arası iletişim ve birliğin ilçenin kalkınmasındaki önemini sıklıkla ifade eden Başkan Ünal Köken, ilçemize atanan başhekimimiz ve ekibinin vatandaşlarımıza sunduğu hizmetler ve gayretli çalışmalar için tebrik ediyorum dedi.

İlçede görev yapan hemşireleri görev yerlerinde ziyaret eden Başkan Ünal Köken, hemşireliğin sağlık hizmetlerinin vazgeçilmezi olduğunu, hemşirelik mesleğinin  özverili çalışmayı gerektirdiğini belirterek sabır, hoşgörü, merhamet, fedakarlık ve ciddiyetle sürdürülen meslekler arasında  önemli bir yere sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

Hastanede çalışan tüm birimlerdeki personelle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, vatandaşlarımıza kaliteli hizmetin sunulmasında görev alan, emek veren herkesi kutluyorum. İlçemizde sağladığımız birlik ve beraberliğin devam etmesinde her birimize görevler düşüyor dediği konuşmasında görev aşkının ve çalışma disiplinin getirdiği başarıyı bir kez daha vurguladı.

M. Kazım Dinç Devlet Hastanesine yaptığı ziyarette hastaları ziyaret eden , geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Köken’i gören hasta ve yakınları memnumiyetlerini dile getirdi. Tüm hastalarla yakından ilgilenen ve sağlık durumlarıyla ilgili bilgiler alan Başkan Ünal Köken’e il dışından gelen bir hasta ve yakını ilçeye duydukları sevgi ve hayranlığı dile getirerek hizmetlerin ve düzenli çalışmanın sağlanmasında görev alan Başkan Köken ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817