banner2779
banner2752
banner2750

KÖKEN; HEP BİRLİKTE VATANDAŞLARIMIZLA EL ELE
 Pınarlı Mahallemizde yapacağımız çalışmalara yönelik istişarelerde bulunduğumuz ziyaretimizde bizleri güler yüzüyle karşılayan değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçedeki mahallelerde yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Kandıra’da mahallelere yönelik yapılan “örnek köy” projesiyle beğeni toplayan Başkan Köken, tarımsal büyümeyle birlikte gerçekleşecek kalkınmaya dikkat çekti. İlçemizdeki tarıma elverişli toprakların var oluşu bizleri şanslı kılıyor diyen Başkan Köken, tarımın arttırılması için verilen destekleme çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Kandıramızı ve mahallelerimizi güzelleştirerek örnek hale getirmeye yönelik çalışmalarımız daima devam edecek diyen Başkan Köken, vatandaşlarla bir araya geldiği ziyaretinde sürdürülen yol bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin dört bir yanına ulaştırılan yol bakım ve onarım hizmetleriyle birlikte yaşanabilecek maduriyetleri gidermeyi hedefleyen Başkan Köken, “Kandıra’mız için hizmetlerimize yorulmadan devam edeceğiz dedi.

İlçede yürütülen yol bakım ve onarım çalışmalarını inceleyen Başkan Ünal Köken,  vatandaşlarla sohbet etti, onların isteklerini dinleyerek çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751