KÖKEN, KANDIRA KIYI TURİZM ÇALIŞMALARI İÇİN KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MAHİR ÜNAL’LA BİR ARAYA GELDİ
  

İlçedeki turizm alanında yaptığı çalışmalarla Kandıra’yı bir adım daha öne çıkartmayı başaran Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kıyı turizm bölge çalışmalarını hızlandırıyor.Başkan Köken, her adımda değişik bir tad, değişik bir renk sunan Kandıra için kıyı turizm bölgelerinde yapılacak çalışmaları ve çözüm yollarını Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’la görüştü.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ak Parti Milletvekili İlyas Şeker ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ün de bulunduğu görüşmede Kandıra kıyı turizm çalışmalarına dair görüşmeler gerçekleştirildi.

“Başkan Köken, Kandıra’daki Adımlarını Hızlandırıyor”

Deniz, kum, doğal güzellikler denince ilk akla gelen yerlerden olma özelliği gösteren Kandıra, Başkan Ünal Köken’in yaptığı çalışmalarla birlikte her yörenin kıskanacağı bir merkez haline geliyor.Kusursuz bir dantel gibi olan kıyılarıyla bir doğa harikası olan  Kandıramız için çalışmalarımızı hızlandırıyoruz diyen Başkan Köken, ilçemizde turizmin alt yapısını oluşturmak için çok çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz.Vatandaşlarımızın yazın daha konforlu ve modern koşullardan yararlanması için hizmet ağımızı ilerletiyoruz dedi. Şehirlerin karmaşasından ve stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar, ilçemize gelerek nefes alacak ve yeşilin, denizin tadını çıkartacak diyen Başkan Köken’in çalışmaları hemşehrileri tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Yapılacak çalışmalarda hemşehrilerinin fikrini almayı ihmal etmeyen Başkan Köken, hizmet yelpazemiz vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda genişliyor dediği konuşmasında yaptıkları görüşmeler sayesinde çalışmaların hızlandığının müjdesini verdi.

Kalıcı çözümler üretmek için çalışıyoruz diyen Başkan Ünal Köken, geçtiğimiz günlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ilçeye yönelik ziyareti sonrasında Kerpe’nin en güzel koylarından birisi olan Miço Koyu’nun sosyal yaşam merkezi olacağının müjdesini vermişti.Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle gerçekleşecek projelerde stardın verildiğini ifade eden Başkan Köken, ilçemizi nasıl daha ilerileri taşırız diyerek düşünüyor ve bunun mücadelesini veriyoruz dedi

Başkan Köken, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’a Kandıra’nın kıyı turizmine yönelik yaptığı ziyaret sonrası ilçenin eşsiz lezzetleri arasında olan Kandıra yoğurdunu da takdim etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817