KÖKEN, KANDIRA’DA RAMAZAN GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
 Kandıra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün  Ramazan Kardeşlik ve Paylaşmaktır temalı mahalle iftarları Akdurak’ la  devam etti. Mahallelerin uygun bölgelerine kurulan büyük sofralarla vatandaşlara Ramazan ruhunu yaşatan Kandıra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda vatandaşı bir araya getirdi.

“Başkan Köken’den 2 Bin Kişilik İftar Yemeği”

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği iftar programlarına katılmayı ihmal etmeyen Başkan Köken ve eşi Elif Köken hemşehrileriyle bol bol sohbet etti, dertlere derman aradı. Büyük küçük herkesin yardımına koşan Başkan Ünal Köken, tüm masaları dolaşarak hemşehrilerini selamladığı akşamda yaptığı konuşmayla da göz doldurdu. Hiçbir ayrım gözetilmeksizin aynı sofrada oruçlar açılarak birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyleyen Başkan Köken, mümkün olduğunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza el birliği ile destek olunması gerektiğini belirtti. Yaptığı konuşmada  ‘Veren el alan elden üstündür’ diyerek paylaşmanın önemine dikkat çeken Başkan Köken, ilçenin dört ayrı mahallesinde 500 kişiye iftar yemeği vermek suretiyle 4 mahallede toplam 2 bin kişiye ulaştıklarını belirtti.

“Kaybolan Ramazan Ruhu Başkan Köken’le Canlandı”

Kandıra’da 4 mahallede ‘Ramazan Kardeşlik ve Paylaşmaktır’ uygulaması başlatıldığını ve mahalle sakinlerinin bir arada iftar ettiğini belirten Başkan Ünal Köken, kaybolmaya yüz tutmuş adetlerin ve mahalle kültürünün de böylece yaşatıldığını belirtti.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programında Başkan Köken’i güleryüz ve hoş sohbetle karşılayan hemşehrileri teşekkürlerini iletti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817