banner2779
banner2752
banner2750

KÖKEN KANDIRA’YI İLMEK İLMEK İŞLİYOR
 Kandıra’nın ilmek ilmek işlenmesinde titizlikle çalışan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Biz hizmet sözümüzü yerine getirmek için yola çıktık , tüm çalışmaların sürdürülmesinde gecemizi gündüz edeceğiz “dedi.

Başkan Ünal Köken, 96 mahallemizde geceli gündüzlü emek veren ekiplerimizin çalışmalarıyla, Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin de verdiği desteklerle yapılan asfalt programını Kocaeli İlçeleri arasında en hayırlı ve faydalı uygulayan bizim birimimiz oldu diyerek çalışmaların faydalı sonuçlandırıldığını ifade etti.

Hizmetlerimizi yaparken muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla  istişareler yapan , onlarla birlikte yürümeye gayret gösteren iyi bir ekibimiz var diyen Başkan Köken, vatandaşlarımızın taleplerini önemsiyoruz dedi.  Hemşehrilerimizin isteklerini yerine getiren bir belediye olmalıyız, ben bunu önemsiyorum.Çünkü bu hizmetleri alan Kandıra’da yaşayan vatandaşlarımızdır dedi. Başkan Köken, hizmeti ön planda tuttuğumuz tüm söylemlerimiz bizim için gerçektir dediği konuşmasında  ilçenin tüm mahallelerini önemsediklerini ve çalışmaların sürdürülmesinde verilen emekle ilerlemelerin kaydedildiğini belirtti.

 Pınarlı, Beyce mahallerindeki çalışmaları tamamlayan ekipler, hem Kandıra’nın merkezinde hem de diğer mahallelerinde sürdürdüğü yol yapım ve parke çalışmalarında hedeflenen sürede amaçlanan tüm çalışmaların zamanında yerine getirilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini ifade etti.

Ekipler; Pirce, Balcı , Seferler, Ağaçağıl mahallerinde arazi yolu açma çalışmalarının ve  yazın gelişiyle birlikte vatandaşların bahçe ve tarlalarına ulaşması için  batak yerlere kalın stabilize malzemelerin atılarak vatandaşların ana yollara ulaşmasını sağlayan çalışmaların devam ettiğini  belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751