KÖKEN, KERMES AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ
 Kandıra İlçe Müftülüğü “ Kutlu Doğum Haftası “ dolayısıyla kermes düzenledi. Düzenlenen Hayır Kermesinin açılışı Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  Kandıra İlçe Müftüsü Burhan Bilgin ve Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder’in katılımıyla gerçekleşti. Hayır Kermesi olarak nitelendirilen etkinliğin açılışını yapan Başkan Köken, Kandıra’nın değerleri arasında yerini alan Kandıra Bezinden yapılan el emeği ürünleri de inceledi.

Kuran kursu öğrenci ve öğreticileri , merkez kuran kursları ve mahalle kuran kurslarının sosyalleşmek adına düzenledikleri hayır kermesinde konuşma yapan Başkan Köken, ilçemizin değerlerinden olan Kandıra Bezi ürünleri kermeslerde sergilenerek tanıtılıyor.Hayır kermesi olarak nitelendirilen etkinliklerin  vatandaşların  sosyalleşmesini sağlayarak ilçeye canlılık kazandırdığını ifade etti.

 

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Peygamberimizin doğum yıldönümünde  okunan mevlidleri saygı ile dinlemek, O'nun mübarek ruhuna salât ve selâm okumak hiç şüphesiz büyük milletimizin Sevgili Peygamberimize olan engin sevgi ve bağlılığının bir ifadesidir diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, O'nun ahlâk ve fazilet dolu hayatını öğrenmek ve kendimize örnek almak başta gelen görevlerimizdendir dedi.

 

Kandıra İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen hayır kermesinde emeği geçen öğrencilerimizi ve hemşehrilerimizi kutluyorum diyen Başkan Köken, iyi insan olmanın yardımsever bir kişiliğe sahip olmanın önemine vurgu yaptı. İhtiyacı olana yardım etmek bizim en kıymetli vazifemiz olmalıdır diyen Başkan Köken, birlik beraberlik ve kardeşliğimizi koruyarak tüm hemşehrilerimizle bir arada olmaya, onların derdiyle dertlenmeye ve çözümler üretmeye devam edeceğiz dediği konuşmasında hem kurumlar arası  iletişimden hem de ilçedeki vatandaşlarla oluşturulan birlikten doğan gücün daha Güzel bir Kandıra getireceğini belirtti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817