KÖKEN, KERPE MİÇO KOYU KADINLAR PLAJINI AÇIYOR
 “PLAJLARIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE HAZIR”

16 Temmuz Cumartesi  Kerpe Miço Plajında yapılacak olan Tanıtım Programıyla  açılışı gerçekleştirilecek Miço Koyu kadınlar plajında  incelemeler  yapan Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Köken, hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Başkan Köken, “Kerpe Miço Koyu Doğal Yapısıyla Büyük İlgi Görecek”

Kandıra’nın Karadeniz sahillerindeki en güzel koylarından olan Kerpe Miço Koyu, kadınlara özel olarak hazırlandı. Başkan Köken’in Kandıra’lı hemşehrileri için gösterdiği özverili çalışmalar sonucunda hızlanan hazırlıklarda sona gelindi. Doğal güzellikleriyle dikkat çeken koyu bu yaz dönemine yetiştirme sözünü yerine getiren Başkan Köken, Kerpe Miço koyunun doğal yapısıyla büyük ilgi göreceğini açıkladı. Kadınlarımıza özel olan ve rahat bir şekilde kullanacakları bu plaj, kentimizdeki önemli bir talebi de karşılamak olacak diyen Başkan Ünal Köken, hayatın her alanına hizmet üreterek vatandaşlarımızın yaşantısını kolaylaştıracağız dedi.

Turizmde  Türkiye’de  1 numara olma yolunda hızlı adımlar atan Kandıra’da yazla birlikte artan nüfusun taleplerini karşılamada gecesini gündüz eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  mavi bayraklı plajlar ve sahilleri olan memleketine hizmette sınır tanımıyor. 

Göreve geldiği günden bu yana halkla beraber  olduğunu daima hissettiren “ Kökenimiz Kandıra” sloganıyla yola çıkan ve dediğini yaparak memleketine sahip çıkan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in hemşehrileri de mutlu.

16 Temmuz 2016 Cumartesi  günü açılışını gerçekleştirecekleri Kerpe Miço Koyunu hizmete kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Köken’e hemşehrileri teşekkür ediyor. Kandıra’da ekonominin canlanmasında büyük rolü olan turizmde  yapılan çalışmaları titizlikle izlediklerini ve takdir ettiklerini anlatan vatandaşlar, çalışkan azimli ve dürüst bir Belediye Başkanına sahip olmaktan dolayı onur duyduklarını sözlerine ekledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817