banner2779
banner2752
banner2750

KÖKEN, KUTLU DOĞUM PROGRAMINDA TÜM İNSANLIĞA SEVGİ VE KARDEŞLİK DİLEDİ”
 Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kandıra Müftülüğünce "Hazreti Peygamber, Tevhid ve Vahdet" konulu konferans düzenlendi. Turan Güneş Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Kaymakamlık yazı işleri müdürü Ergün Şen, İlçe Milli Eğitim müdürü İhsan Özkan, Kandıra İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Yardımcı Doçent Doktor Nusret Dede ve Kızılay Kandıra Şube Başkanı Olcay Çelik katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşıyla başlayan Hz. Peygamber Tevhid ve Vahdet konferansı, ilçede görevli İmam Hatiplerin Kuran tilavetiyle sürdürüldü. İlçe Müftülüğünce Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen programda “Hz. Peygamber, Tevdit ve Vahdet, Gelin Birlik Olalım” konuları  ele alınarak insanlığın, Allah ve Resulünün sevgisine, rahmetine ve şefkatine muhtaç olduğu belirtildi.

Kuran-ı Kerim’in ve Hz. Muhammed’in rehber edilmesinin önemine vurgu yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Peygamber Efendimizin getirmiş olduğu  evrensel mesajları çok iyi anlamalı, kardeşliğimize birlik ve beraberliğimize asla zarar vermemeliyiz diyerek sevmeyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı, güzel ahlakı , insani erdemleri, adalet ve hoşgörüyü vazgeçilmez değerler olarak benimsemek  gerektiğini belirtti.

Altı yaş gurubu öğrencilerin ilahiler okuduğu Hz. Peygamber Tevhid ve Vahdet konferansında Başkan Ünal Köken, bütün insanlığa sevgi, barış, hoşgörü ve kardeşlik duygularıyla dolu bir dünya diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751