KÖKEN, MİLLİ İRADE İÇİN AYAKTA OLDUKLARINI VURGULADI
 Kent meydanındaki demokrasi ve milli iradeye destek nöbetinde açık hava toplantılarına Başkan Köken eşi Elif Köken ve çocuklarıyla birlikte destek vermeyi sürdürüyor. Başkan Köken, konuşmalarında halka seslenerek, “Bu mücadele yolundan dönmeyeceğiz, bu asil Türk milletine layık olup demokrasimizi koruyacağız dedi. Meydanlarda ailesiyle birlikte hemşehrilerini bir gün olsun yalnız bırakmayan Başkan Köken, demokrasi şehitleri için düzenledikleri mevlit-i şerif programlarında vatandaşlarla birlikte dualar etmeyi eksik etmiyor.

 

Başkan Ünal Köken; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan

Neden 2023, 2051, 2071 Diyor? “

Başkan Köken, geçmişte 15 Temmuz 1099 yılında Haçlıların Kudüs’e girerek milyonlarca insanı öldürdüğünü anlattı. Biz Müslüman Türk milleti olarak bu acı olayları tarihimizin başından bu yana yaşıyoruz diyerek Darbe girişiminin tarihine dikkat çekti. . Bu olayların geçmişten bu güne batı zihniyetiyle sürdüğünü belirten Başkan Ünal Köken, büyük Türk Devletimizin güçlenmeye başladığı andan itibaren gelişme sürecinin engelleme faaliyetlerinin ortaya çıkartıldığını söyledi. Yaşanan bu süreçten sonra dünyanın yeniden şekilleneceğini söyleyerek sözlerini sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2071’i her defasında vurgulama nedeninin Türk milletinin bu tarihte dünyanın en büyük devleti olacağı şeklinde yorumladı.

Kandıra Belediyesi Çay Bahçesinde toplanıp, dev ekranlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını dinleyen vatandaşlara mevlit-i şerif programının ardından çorba ve helva ikramında bulunuldu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817