KÖKEN NAMAZGAH PROJESİNİN STARTINI VERDİ
 Başkan Ünal Köken; “ Kandıra’mız için yürüttüğümüz projelerin devamı gelecek.”

Kandıra Namazgah Projesi, yürüyüş yollarının aydınlatılması, mescid, açık hava müzesi, seminer, toplantı salonu, yeme-içme olanaklarının bulunduğu kafeterya, 1000 kişilik düğün salonu ve eğitim amaçlı çalışmalara ev sahipliği yapacak. Tarihi Namazgah Yağlı Pehlivan Güreşlerinin de yapılığı alanda ilçemize vatandaşımıza yakışan bir yatırımı gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyen Başkan Ünal Köken, halkımızın sosyal kent yaşantısına katılım sağlaması ve kültürel aktivitelerden yararlanabilmesi için düşündüğümüz projemiz,  modern tasarımı ile şehrimize yakışır bir nitelikte tasarlandı dedi.

Yapılan çalışmalarla ilçenin kültürel gelişimine önem verdiklerini ifade eden Başkan Köken, “Sosyal ve kültürel faaliyetlerin gerçekleştirileceği, Kandıra’ya yakışır bir kültür merkezi yapılacak.  Vatandaşlarımız yaptığımız Kültür Merkezimizle her alandaki kültürel aktivitelere doyacak. Yaptığımız hizmetler ile ilçemiz büyüyüp gelişiyor, değişiyor ve güzelleşiyor. Kandıra’mızı kültür şehri yapmak adına birçok yatırımı hayata geçirmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817