banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖKEN, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI
 Sizlere emanet ettiğimiz çocuklarımızı, milletin milli ve manevi değerlerini koruyan, benimseyen ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven, topluma karşı sorumluluk duyan kişiler olarak hayata hazırlayacağınıza olan inancım tamdır diyen Başkan Köken, ülke  geleceğinin teminatı olan gençlerimiz sizlerin emeği ve özverisiyle faydalı ve özgüvenli gençler olarak yetişiyor. Bu nedenle memleketin geleceğini  inşa eden siz değerli öğretmenlerimize saygımız sonsuz olacaktır dedi.

“Öğretmenler Yeni Bir Nesil Yetiştiren, Yeni Bir Çağ Açabilen Kıymetli İnsanlardır”

Öğretmenlik mesleğinin kutsallığına  vurguda bulunan Başkan Köken;   öğretmenlerimiz, geleceğimizi emanet ettiğimiz değerli kişilerdir. Bilgi birikimlerini büyük bir emekle çocuklarımıza aktaran , onları bilinçli ve iyi birer genç olarak yetiştirmek için özveriyle çaba harcayan öğretmenlerimize borcumuz büyüktür dedi. Bize bir harf öğretenin hakkı ödenmez diyen Başkan Köken, tüm öğretmenlerimiz başımızın tacıdır diyerek öğretmenler gününü kutladı. Daha sonra Başkan Köken;  öğretmenlere tek tek çiçek ve hediyelerini takdim etti.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826