Köken Personeli İle Bayramlaştı
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Ramazan Bayramı öncesinde belediye çalışanları ile bayramlaşarak, bayram hediyesi verdi.

Makam odasında  personeli ile bayramlaşan Başkan Köken Hayırlı Bayramlar dileklerinde bulundu. Bayramlaşmada Kandıra  Belediye Başkanı Ünal Köken’e Başkan yardımcıları Murat Batmaz, Asım Akkaya’da eşlik etti.

Ramazan Bayramını Kutladı.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bayram hediyesi olarak çikolata dağıttı. Başkan Köken , “Hep bir arada Ramazan ayını geride bırakarak Ramazan Bayramı’nı yine hep birlikte kutlayacağız. Belediye olarak önümüzde ilçemiz için yapacağımız çok şeyler var, yine hep birlikte ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Yaptığınız özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim. Ramazan Bayramınızı kutlar, ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817