KÖKEN, PLAKET TAKDİM ETTİ
Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder,Ak Parti Kandıra İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı (merhum) Mahir Yıldırım'ı temsilen oğlu Nuri Yıldırım, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanlığı yapmış olan Mustafa Akkoç, Remzi Önen, Mümin Tekol  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i ziyaret etti. Birlik ve beraberlik vurgusu yapılan görüşmede Kandıra’nın tarihi mirasa sahip oluşu da değerlendirildi.

 

Kandıra Tarihi Mirasıyla Daha da Güçlenecek”

İlçenin tarihi mirası ve güçlü insan yapısı sayesinde  daha da güçleneceğini ifade eden Başkan Köken, “Partimizin kuruluşundan bu güne kadar görev yapan büyüklerimizin bizleri ziyarete gelmesinden onur duyduk diyerek onlara plaket takdiminde bulundu. 1Kasım seçimlerinde elde edilen başarıyı değerlendiren başkanlar, birlik ve beraberlik içinde çalışmalara devam edeceklerine dikkat çekti.

 

“Kandıra Parlayan Bir İlçe Olacak”

Kandıra’mız, kalkınma planındaki öncelikler ve  ilçeye gelen yatırımlarla birlikte parlayan bir ilçe olacak  diyen Başkan Köken,  Osmanlı’nın kuruluşunda yer alan ve  Osman Gazi’nin de silah arkadaşı olan  Akçakoca Beyin ilçemizde oluşu da bölgemize ayrı bir değer katıyor dedi. Daha önceki zamanlarda ilçemizden Başbakan ve  Dışişleri Bakanı da çıktı diyerek sözlerini sürdüren Köken, bu kadar önemli bir ilçenin bundan sonraki süreçte de önemli olması için gerekli çalışmaları birlik ve beraberlik içinde sürdüreceklerini belirtti.

 

Kandıra’mız hem turizm hem de tarım kenti bir  ilçe olacak diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, biz  birlik ve beraberlik çalışmalarımızın bundan sonraki süreçlerde de artacağını düşünüyor ve gelen tüm misafirlerime teşekkür ediyorum dedi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817