banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Köken Prof. Dr. Saadettin Hülagü'yü makamında ağırladı
 Kandıra’ya ayrı bir önem verdiğini ifade eden Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i ziyaretini ekibi ile birlikte gerçekleştirdi. Oldukça neşeli ve keyifli geçen ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ve bir takım temaslarla devam etti.

Kandıra Gıda da Marka Olacak

Başkan Köken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kamu kurum ve kuruluşları, esnaf, sivil toplum örgütleri, vatandaşlarımız, eğitim kurumlarımız ve toplumu oluşturan tüm unsurlarla beraber içinde yaşadığımız bu güzel vatanımızı tüm değerleri ile ileriye daha ileriye götürmek için çalıştıklarını dile getirdiği konuşmasında “Kandıra Osmanlı döneminden bu güne hep gıda ile anılmış, idarecilerimizin gayretleri ile de yine ilçemizde Gıda Organize Sanayi kurulması çalışmaları hızla devam ediyor. İlçemizin kalkınması, vatandaşlarımızın ürettikleri mahsulleri kolay pazarlamaları yanında büyük istihdam sağlayacak bu hizmet için bizlerde üzerimize düşeni yapmalıyız. Özellikle yetişmiş kalifiye personel konusunda Sayın Rektörümüzden gıda, veteriner ve deniz ürünleri konusunda fakültenin ilçemizde kurulmasını talep ediyoruz. Sayın rektörümüzün de bu konuda ki olumlu görüşleri doğrultusunda hayırsever bir hemşerimizin üniversite yapılmak üzere bağışlayacağı arsa üzerinde incelemeler yaptık. Biz belediye olarak ilçemize böyle bir fakültenin gelmesi için elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapmaya çalışacağız. Bütün bu hayırlı çalışmalarla Kandıra bundan sonrada gıdada marka olmaya devam etmeli. İnşallah ilçemiz için hayırlı olur.” ifadelerini kullandı

Üniversitemiz İlçemize, Bölgemize ve Ülkemize Hayırlı Olsun

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saadettin Hülagü, Başkan Köken'ın göstermiş olduğu ilgi alakaya teşekkür etti. Rektör Hülagü, "Belediye Başkanımızın ilçesine gösterdiği ilgiden ziyade spor'a eğitime verdiği destekler göz ardı edilemez. Bunun en yakın örneğini şuan yaşıyoruz. Belediye Başkanımızın da talep ettiği fakülte bölümlerini Kandıra'ya getirmek için çalışacağız. Üniversitemiz ilçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826