banner2779
banner2752
banner2750

KÖKEN, ROMAN VATANDAŞLARI DİNLEDİ
 Her gün farklı bir bölgede teknik ekibiyle vatandaşı dinleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, son olarak Akcakayran bölgesindeki roman vatandaşları bir araya geldi. Romanların kendisinin kardeşi olduğunu belirten Başkan Ünal Köken, “Biz makamda oturan başkan olmayacağımızın sözünü verdik. Bugün yine burada sizi dinlemeye geldik. Sorunlarınızı masaya yatırıp çözüm bulmak için çalışıyoruz”  şeklinde konuştu.

ROMANLAR DEVLET YÖNETİMİNDE OLMALI

Artık eskisi gibi olmadığını ve romanlara sahip çıkan bir devlet anlayışı olduğunu belirten Başkan Köken, roman çocukları için eğitimin önemini vurguladı. Köken, “Toplumda üst düzey noktalardan roman vatandaşlarımızda olacak. Bunun temel şartı eğitim. Gerçek şu ki, hükümetimiz roman vatandaşlarına sahip çıktıktan sonra roman kardeşlerimizden bahsedilmeye, toplantılar yapılmaya başlandı” ifadelerin kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751