KÖKEN: SAĞLIĞIMIZI ÖNEMSİYORUZ.
 Kandıra Belediyesi’nin düzenlediği “sağlıklı yaşam yürüyüşleri “hız kesmeden devam ediyor.

Her Pazar olduğu gibi bu pazar da devam eden yürüyüşe, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, Kandıra’mızın yanı sıra Körfez ve Derince ’den çok sayıda vatandaşımız  yürüyüşe katıldı.  

Sağlıklı Yaşam yürüyüşü Kandıra Namazgâh Mesire alanında başlayarak, Kayalar mahallesine doğru devam etti ve tekrar başlangıç noktasında sona erdi. Yürüyüş sonun da katılımcılara sıcak çorba ikram edildi.

TEŞEKKÜR ETTİ.

Başkan Köken açıklamasında “sağlıklı yaşam yürüyüşlerimize hız kesmeden, yağmur çamur demeden devam edeceğiz. Sağlığımızı önemsiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na ve yürüyüşümüze katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817