banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖKEN, SANAYİ CAMİSİ YAPIMINI İNCELEDİ
 Çarşı mahallesi sanayi yanında  yapımı Kandıra Belediyesi tarafından sürdürülen cami inşaatını yakından takip eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, uzun yıllardan beri yapımı belirsizliğini koruyan cami inşaatı ile ilgili soruna son noktayı koydu.

Kandıra’nın çalışkan ve azimli Belediye Başkanı Ünal Köken, vatandaşlarla iç içe olduğundan  onların tüm ihtiyaçlarını, isteklerini yakından takip ediyor. Sanayi esnafına sık sık yaptığı ziyaretlerde dile getirilen tüm sıkıntıları yerinde görüp inceleyen ve hemen harekete geçerek çalışmaların başlaması talimatını veren  Başkan Köken, tüm esnaflarımız , vatandaşlarımız bizler için ayrı ayrı değerlere sahip. Özellikle sanayi bölgesinde çalışan emekçi kardeşlerimizin cami ihtiyacını bir an önce gidermek için  çalışmalarımızı hızlandırdık dedi.

 

“Tüm Çalışmalarımız Kandıralı Hemşehrilerimiz İçin”

Caminin ikinci katının inşaatına  başladıklarını belirten Başkan Ünal Köken , bu  camiinin  bu bölgedeki vatandaşların  ibadet ihtiyaçlarını gidereceğini ifade etti.  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden yerinde bilgi alan Başkan Köken, her şeyi güzel Kandıra’mız ve onun güzel insanları için yapıyoruz. Hemşehrilerimizle bir araya geldiğimiz sohbetlerde onların isteklerini değerlendirerek çalışmalarımıza yön veriyoruz dedi.

Belediye garajını da ziyaret ederek personelle sohbet eden Başkan Ünal Köken, birlik ve beraberlik içinde yürüttüğümüz tüm çalışmalarımızla Kandıralı hemşehrilerinin hizmetinde olmayı sürdüreceklerini belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826