banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖKEN UMRE KAFİLESİNİ YOLCU ETTİ
Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken vatandaşların ve yakınlarının sevinçlerine ortak olmaya devam ediyor. Başkan Köken, Kutsal topraklara gidecek olan umrecilerden birlik ve beraberlik İçin dua istedi”

Kutsal topraklara gidecek olan umre adayları için Kandıra İlçe Müftülüğü tarafından Çarşı Camii önünde uğurlama töreni düzenlendi. Uğurlama törenine Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Özder ve umreye giden vatandaşların yakınları katıldı.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken açıklamasında; “Umreye giden, hayırlarla gidip gelmesini Canab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Yapacakları duaların kabul olmasını diliyorum. Hayırlarla gidip gelsinler. Memleketimize, ülkemize ve Kandıra’mıza dua etmelerini temenni ediyorum. Değişik gruplar halinde umrecilerimiz kutsal topraklara gidecekler. Gitmeyenlere, gitmek isteyenlere de Allah nasip etsin. Ecdadımızın İslam’ın merkezine hizmeti ve Hz. Peygamberi ziyaretindeki nezaketini, eserleri olan mekânlarda Osmanlıyı ve ecdadımızı anlamayı, Rabbim sizlere ve bizlere nasip eylesin.
Hz. Peygamberin öğrettiği bir duada buyurduğu gibi;
“Rabbimiz! Size bu yolculuğu kolay ibadetlerinizi de makbul eylesin!”dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826