KÖKEN VATANDAŞLA BİRARADA

İlçedeki mahalle sakinlerinin derdini dert bilen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Mahalleleri tek tek gezerek incelemelerde bulunan Başkan Köken ve Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Özder   Balcı, Bozburun, Kefken, Kurtyeri’ndeki   vatandaşların sorunlarını tek tek dinledi.

BAŞKAN KÖKEN;” Vatandaşlarımızla Mesafemiz Yok, Bizler Halkımıza Yakınız”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, göreve geldiği günden beri çalışmalarında öne çıkardığı “vatandaşla mesafemiz yok, bizler halkımıza yakınız” anlayışını sürdürmeye devam ediyor. İlçedeki mahalleleri karış karış dolaşıp halkı dinleyen Başkan Köken, yüzleri güldürüyor. Hizmetlerde eşitlik amacını koruyan Başkan Köken, “ her mahallemize ulaşıp sorunları gidermeyi istiyoruz ancak büyük çalışmalar için hem bütçe hem de zaman gerekiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin verdiği destekler, yürüttüğümüz çalışmalarda hizmetlerin hızlanmasını sağlıyor.

Başkan Köken, “ MESELELERİMİZE SEVGİYLE SAYGIYLA YÜRÜYECEĞİZ”

Mahallelerimizdeki yol çalışmalarıyla şehircilik anlamında mücadelemizi sürdürüyoruz. Yapılan hizmetlerin vatandaşlarımıza ulaşması aşamasında  yapılan plan program ve bütçenin önemi öne çıkıyor. Alt yapı çalışmaları ve diğer çalışmalar zaman gerektiriyor. Her mahallemize eşit hizmet sunmak istiyoruz.  Bir mahallede bu yapıldı diğer  mahallemizde neden yapılmadı şeklinde düşünmemeliyiz diyen Başkan Köken, , meselelerimize sevgiyle, saygıyla yürüyeceğiz diyerek birlik beraberliğin önemini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817