KÖKEN: YETİMLERİN HEPSİ BENİM KARDEŞİMDİR
 İHH İnsani Yardım Vakfı, insanlığın dikkatini dünyadaki yetimlere çekmek amacıyla ‘Dünya Yetimler Günü’ kutlanmasını teklif etmiş ve İslam İşbirliği Teşkilatı da vakfın bu teklifini kabul ederek her ramazan ayının 15. gününü “Dünya Yetimler Günü” olarak kabul etmişti. Bu yıl ikincisi düzenlenen Kardeşlik iftarına Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve eşi Elif Köken katıldı.

EMANETE SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM

Yetimler için düzenlenen iftar öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Ünal Köken, Ramazan ayının 15. Günü olan “Dünya Yetimler Günü” nedeni ile yetim ile bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Köken; “Peygamber Efendimiz (s.a.v) yetim büyüdü. Peygamberimizin yetim çocuklara apayrı bir şefkati vardı.  Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in güzel bir emaneti olarak her zaman yetimlerin yanında, sizlerle beraber olmayı yürekten arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

SORUNLARINIZI BİZE ULAŞTIRIN

Başkan Köken; “Bütün dünyada özellikle şiddetin ve savaşın sardığı ülkelerde nice çocuklarımız yetim kaldı. Yetimlerin maddi imkanlarının karşılanmasının yanı sıra, onların başını okşamak, onların yanlarında olduğumuzu belli etmek en önemli hususların başında geliyor. Yetimlerin hepsi benim kardeşlerimdir. Bizim kapımız sizlere her zaman açıktır. Sizlerden beklentimiz sorunlarınız için lütfen hiç çekinmeden her zaman bize başvurmanızdır” cümleleri ile konuşmasına son verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817