KÖKEN’’DEN 30 YIL GÖREV YAPMIŞ MUHTARLARA PLAKET
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken Kandıra’da 30 yıl Muhtarlık yapan muhtarlara saat ve plaket takdim etti.

Kandıra Muhtarlar derneğinin düzenlemiş olduğu Programa Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Özder,  Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mevlüd Akdeniz ve Muhtarların katılımı ile gerçekleşti.

Açılış Konuşmasını Yapan Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mevlüd Akdeniz ” programıza katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Muhtarlık kutsal bir görevdir. Hizmetimize devam edeceğiz. Başkanımız sayın Ünal Köken’e bize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken açıklamasında; Bizi bu programa davet etiğiniz için teşekkür ediyorum. Birlik Beraberlik, güç demektir. Birlik beraberlik o bölgenin hızlıca kalkınması demektir. Birlik beraberlik kendi ülkesine sahip çıkmak demektir. Biz bundan sonra Kandıra’mıza ne katkıda bulunuruz, bunların çalışmasını elbirliğiyle yapacağız ve Kandıra’mıza geliştireceğiz” dedi.

Program 30 yıl Kandıra’ya hizmet etmiş muhtarlara plaket takdimiyle sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817