banner2779
banner2752
banner2750

KÖKEN’DEN AVUKATLARA ZİYARET
 Hukuk, adalete yönelmiş toplumsal yaşama düzenidir diyen Başkan Köken, yaptığı ziyaretinde toplumdaki huzurun sağlanmasında hukukun ve adaletin önemli birer unsur olduğunu ifade etti.

 Kocaeli Barosu Kandıra temsilciliğini temsilen Avukat Erdem Özdil ve avukatlar Türkan Şenol, Oğuzhan Arslan, Emrah Sarıkaya, Celile Yüksel Çiftçi, Figen Şentürk, Selin Özkaya ve İslam Koç'a ziyarette bulunarak adalet ve hukukun önemine vurguda bulunan Başkan Ünal Köken, haklı ile haksızın ayırt edilmesinin ancak adaletle sağlandığını belirtti.

Adaletin sağlanmasında, savunulmasında önemli bir yere sahip olan avukatlık mesleğinin sorumluluk ve vicdan işi olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Köken, adaletin temsil eden genç avukatlarımız başta olmak üzere özveriyle çalışan tüm değerli avukatlarımızın avukatlar gününü kutluyorum dedi. Yaptığı ziyarette avukatlık mesleğine gönül veren  gençlerle sohbet de eden Başkan;  ülkemiz siz gençlerimize emanet. Sizlerin gösterdiği emek ve çalışma disipliniyle gelişmeye devam edecek olan güzel memleketimizde oluşturulan güven ve huzur ortamı sayesinde toplum refahının süreceğini ifade etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751