banner2779
banner2752
banner2750

KÖKEN’DEN BAŞHEKİME ZİYARET
Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ başhekimliğine yeni atanan    Uzm. Dr. Ahmet Bilal Genç’i ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Uzm. Dr. Ahmet Bilal  Genç konuşmasında Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve Başkan yardımcısı Murat Batmaz’ın bu nazik ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu dile getirdi.

ÖNEMLİ OLAN UYUM

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken yaptığı konuşmada “Önemli olan uyum içinde olmak, Şehrin yöneticileri,kurumları yöneten insanlar uyumlu olması gerekir. Eğer uyum içinde olursa bu ilçemiz kalkınır. Sonuçta bizler bu koltuklara halkımıza hizmet etmek için geldik. Yeni görev yerinizde başarılar diliyorum” dedi.

UZM. DR. AHMET BİLAL GENÇ KİMDİR.?

Karasu Devlet Hastanesi’nde iç hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Genç, Pazartesi günü yeni görevine başladı. 1984, Karasu doğumlu ve bekar olan Genç,  Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Sakarya Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimini aldı. Ağrı Taşlıçay Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Genç, buradan  Karasu Devlet Hastanesine  İç Hastalıkları Uzmanı olarak atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751