banner2779
banner2752
banner2750

KÖKEN’DEN ÇALIŞANLARA ZİYARET

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Büyükşehir İSU Genel Müdürlüğü Kandıra Merkez İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi çalışanlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Özellikle son 20 yılda birçok ileri arıtma teknolojisi geliştirildiğini  ve uygulamaya sokulmuş olduğunu ifade eden Başkan Köken,  çalışmalar hakkında bilgiler alıp incelemelerde bulundu.

 

“Amacımız insanımızın , işverenimizin ve ülkemizin kazanmasıdır”

İşçilerle sohbet eden Başkan Köken,  çalışanların emeklerinin karşılığını almalarını önemsediklerini ve ülke ekonomisinin kalkınması için hep birlikte katkıda bulunacaklarını belirtti. Emekçi kardeşlerimizin ve işverenlerimizin kazanmasını istediklerini söyleyen Başkan Köken, amaç insanımızın , işverenimizin ve ülkemizin kazanmasıdır dedi.  Ziyaretlerinden dolayı Başkan’a teşekkürlerini ileten  Kocaeli Büyükşehir İSU Genel Müdürlüğü Kandıra Merkez İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi çalışanları , ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Köken, çalışanlarla yaptığı sohbet sonrası hayırlı dileklerinde bulundu.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751