banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖKEN’DEN DEMOKRASİ  ŞEHİTLERİNE MEVLİDİ ŞERİF
 Darbe girişimi sonucu hayatını kaybeden demokrasi şehitleri için  Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Belediyesi tarafından Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Programda Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e eşi Elif Köken ve çocukları,  Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek ve eşi, Kandıra Cumhuriyet Başsavsıcı İsmet Dalaslan, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin  ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

“Görevimizin Başındayız”

Başkan Köken; “Gün Demokrasiye ve İnanca Sahip Çıkma Günüdür.”

Demokrasiyi insanlığı, huzuru ve kardeşliği bozmaya yönelik yapılan darbe girişimine karşı tepkisini ortaya koyan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eşi ve çocuklarıyla birlikte meydanlarda vatandaşlarla bir aradaydı. Demokrasiye geleceğe sahip çıkan değerli Kandıralı hemşehrilerim, insanlığı, huzuru ve kardeşliği bitirmeyi hedefleyen bu olayda yüce Türk milletimizin gücünü bir kez daha gördük diyerek sözlerine başladığı konuşmasında büyük alkış alan Başkan Köken, milli irademize ve demokrasimize yapılan bu saldırıya karşı bizler dimdik ayakta ve görevimizin de başındayız dedi. Birlik ve beraberliğimizden aldığımız güç ile bütünlüğümüzü zedelemek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Bu hassas zamanlarda tüm hemşehrilerimi duyarlı olmaya, demokrasimize birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaya davet ediyorum diyerek Kandıra’da birlik ve beraberliğin devam ettiğini anlatan Başkan Ünal Köken, “Gün Demokrasi ve inanca sahip çıkma günü” olduğunu ifade etti.

Başkan Köken; “Binlerce vatandaşın olduğu gözlemlenen meydanlarımızda Türk milletinin gücünü ve kararlılığını bir kez daha görüyoruz. Meydanlarda vatanımıza ve davamıza sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Türk milletimizin yürüyüşü devam edecek bu birlik ve beraberlik korunacaktır.

“Kandıra Tek Yürek”

Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Belediyesi tarafından darbe girişiminde şehit olan polisler ve sivil vatandaşlar için düzenlenen Mevlit-i Şerif programında dualar eşliğinde birlik beraberlik mesajları verildi. Kandıra’lı vatandaşların tek yürek olduğu bu süreçte vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz diyen Başkan Köken’e hemşehrileri de büyük destek verdi. Kalabalık geçen Mevlit-i Şerif’te canını vatan uğruna veren şehitlerimizin bu büyük millet tarafından asla unutulmayacağı belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826