banner2779
banner2752
banner2750

KÖKEN’DEN İŞÇİYE YÜZDE 5 ZAM
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’nin başkanlığında gerçekleştirilen ekim ayı meclis toplantısı, iki gündem maddesi üzerine karar alındı. Birinci gündem maddesi olan kadrolu işçilere zam konusunda komisyondan karar çıktı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’nin açtığı meclis oturumunda, Kandıra Belediyesi Kadrolu İşçilerine Toplu İş Sözleşmesi yapılıncaya kadar ücret zammı verilmesi hakkındaki rapor  görüşülerek oylamaya sunuldu ve %5 zam oranında kabul edildi.

PERSONELİMİZİN YÜZÜ GÜLECEK

Yerel yöneticiliğin bir ekip işi olduğunu belirten Başkan Ünal Köken, işçilerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Başkan Köken, “Biz göreve geldiğimizde belediyemizden alacakları olanların tamamını kapattık. Amaçımız kimsenin mağdur olmamasıydı. Bugün başarılı her işimizde, çalışan personelimizin emeği olduğunu biliyoruz. Kurumumuzda çalışan işçilerimizin evlerine rahat gidebilmesi ve yüzlerinin gülmeside birinci gayemizdir” ifadelerini kullandı.

ŞEHİT GÜZEL’İN ADI YAŞAYACAK

Kandıra Belediyesi ekim ayı meclis toplantısında ikinci gündem maddesinde ise Tunceli’de şehit düşen Binbaşı Yavuz Sonat Güzel  yeraldı. Şehit Güzel‘in adının bir Kamu binası ya da mahalleye verilmesiyle ilgili Türlü İşler Komisyonunun karar verilmesi görüşüldü. Şehide Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilediğini belirten  Başkan Köken, “Kahraman şehidimiz Güzel, hiç bir zaman unutumayacak” dedi.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751