banner2779
banner2752
banner2750

KÖKEN’DEN MAHALLELERE ÇIKARMA YAPTI
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken , ekibiyle birlikte Mahallere çıkarma yaptı. Bölgede incelemelerde bulunan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken  Mahallerimizde sorunları çözerek, hizmet  etmeyi hedeflediklerini söyledi.

 

 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken Ömerli, Küsanlı, Araman mahallerini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi. Köken’e ziyaret esnasında  ,Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle muhtarlar da eşlik etti.

 

BİRLİK BERABERLİĞİMİZ EN ÖNEMLİ KONU

 

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken konuşmasında “her mahallemizi ziyaret edip,tüm vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz ve eksikleri yerinde görme fırsatı buluyoruz. Biz her zaman söylüyoruz ,bu güzel ortamda birlik beraberliğimiz en önemli konu, ondan sonra eksiklikler geliyor.  Muhtarlarımızla zaman zaman, mahalleler hakkında istişareler yapıyoruz. Eksiklerimizi elimizden gelen gayretle yapacağımızı söylüyoruz. Bizim görevimiz bu ,biz bu yönde mücadele edeceğiz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751