banner2779
banner2752
banner2750

KÖKEN’DEN “RAMAZAN BAYRAMI” MESAJI
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, milletçe birlik ve beraberliği gösterme imkanı veren bir Ramazan Bayramı´nı daha idrak etmenin engin mutluluğunu ve sevincini hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

Onbir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini Kandıra’da birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını ifade eden Başkan Köken, tüm hemşerilerinin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutladı. Köken: “Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır” ifadelerini kullandı.

BU HUZUR TÜM YAŞANTIMIZA YANSISIN

Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerinin iyi bilinmesi gerektiğini vurgulayan Köken, “Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız” dedi. Köken, “Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu manevi zaman diliminin tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Özellikle İslam Coğrafyasında büyük acıların yaşandığını görmekteyiz. Mübarek Ramazan Bayramı’nın İslam Alemi için sevgi, barış, kardeşlik ve huzurun tüm yaşantımıza yayıldığı bir dünya özlemiyle, siz değerli hemşerilerime en içten sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751