KÖKEN’DEN YARDIM KAMPANYASINDA DESTEK
 Yaşamın olduğu yerde umut, umudun olduğu yerde yaşam vardır. Hayat paylaştıkça güzeldir açıklamalarıyla başlayan toplantıda göç idaresi genel müdürlüğü verilerine göre Kocaeli’nde bulunan Suriyeli geçici korumalı vatandaş sayısı 19.302 olarak ifade edildi.

 Suriye’deki istikrarsızlık 2 milyon Suriyeli’nin  Türkiye’ye göç etmesine bunun yanı sıra 600 bin Suriyeli göçmenin de Türkiye üzerinden Avrupa’ya göç etmesine neden oldu diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol,   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın meclis üyeleri koordinasyonunda , mecliste grubu bulunan tüm siyasi partilerin ve ilçelerimizin meclis üyeleriyle birlikte Hatay’daki mültecilere  yardım kampanyası için destek beklediklerini belirterek  giysi, oyuncak, çocuk bezi, çocuk maması,gıda kolisi, tencere, bit ilacı, deterjan, kahvaltılık, konserve, hasta bezi, mutfak kiti ve çadır yardımlarının alınacağını sözlerine ekledi.

Yardımsever kişiliği ile tanıtan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Türkiye’nin dayanışma ile el ele vererek tüm zorlukların altından kalkabilen bir devlet olduğunu belirtti.Türkiye’nin kararlar almasında sayın vekillerimizin, belediye başkanlarımızın en büyük destekçileri eşleridir diyen Başkan Köken,  kadınların toplumsal olaylardaki hassasiyetine ve verdiği desteğe de dikkat çekti. Yerel yönetimler olarak çalışma hayatındaki en büyük desteğin eşlerden geldiğini vurgulayan Başkan Ünal Köken,  hem büyükşehir belediye meclis üyelerinin hem de eşlerinin katkılarını unutmak mümkün değil dedi. Son 15 yılda Türkiye adına başlatılan büyüme adımlarına katıldıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ünal Köken,  bundan sonraki süreçlerde de gençlerin bu büyümeye katılmasıyla büyük bir aile olacaklarını söyledi. Kucaklayan ve kardeşliğe el veren bir yapıda olacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Ünal Köken, yapılan tüm yardım kampanyalarına imkanları ölçüsünde destek olacaklarını ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817