KÖKEN’E SICAK KARŞILAMA
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken Kandıra Mahallerine bir dizi ziyarette bulundu.

Başkan Yardımcıları ile Birim Müdürleri Başkan Kökenin Mahalle ziyaretine eşlik etti.

Karadivan, Ağaçağıl, Deliveli, Nasuhlar Mahallerine giden Başkan Köken vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Mahallelerin sorunları ile ilgili muhtar ve vatandaşlardan bilgi alan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken açıklamasında; “Bizler ekip arkadaşlarımızla birlikte Kandıra’mızın her bir Mahallesine giderek, sizlerin sıkıntılarını dinliyor ve çözüme kavuşturmak için de imkânlarımızı seferber edeceğimizi bilmenizi istiyoruz. Bizim görevimiz ilçemizin her mahallesini sizlerinde katkıları ile modern bir görünüme kavuşturmak, sizlere ve çocuklarınıza  en iyi şartlarda mutlu, huzurlu bir şekilde yaşayabileceğiniz imkânlar sağlamak. Bunun içinde tüm ekip arkadaşlarımla gece gündüz çalışacağız” dedi.  

Muhtarlar ve vatandaşlar düğünlerinde bayramlarında acı ve tatlı günlerinde her daim yanlarında olan sıkıntılarını dinleyip çözüm üreten Belediye Başkanı Ünal Köken ve ekibine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817