banner2779
banner2752
banner2750

KÖKEN’İN EŞİ ELİF KÖKEN’DEN ANLAMLI ZİYARET
  

“VATANDAŞ GÜLERYÜZDEN MEMNUN”

Elif Köken; “ Gençlerin Yetiştirilmesinde Anneler Olarak Bizlere Çok Görevler Düşüyor”

“Güzel Yürekli Anneler, İyi Kalpli Çocuklar Yetiştirelim”

 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken , projelerindeki en temel unsurun  çocuklar ve gençler adına atılacak güzel imzaların olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Bu bağlamda yorulmadan çalışmalarına da devam ediyor. Başkan Köken’in değerli eşi Elif Köken Hanım’ın da ilgiyle takip ettiği ve ziyaretlerde bulunduğu projelerde vatandaşlar gördükleri güler yüzden memnun olduklarını dile getiriyor. Ailelere ve bebeklerine ziyaretlerde bulunarak onların takdirini de kazanan Başkan Köken’in değerli eşi Elif Köken Hanım, annelerle tek tek ilgileniyor onların sorunlarını dinleyerek çözüm üretme yolunda çalışmalar başlatıyor. Bu memleketin kalkınmasında gençlere çok görevler düştüğünü belirten Başkan Köken’e destek olan değerli eşi Elif Köken gençlerin yetiştirilmesinde annelere düşen görevlere vurgu yaptı. Annelerin evlatlarını yetiştirirken gösterdikleri meşakatli yolculuğun önemini ifade eden Elif Köken, anneler olarak evlatlarımızı yetiştirirken çok özenli davranmalı ve onların öncelikle iyi birer insan olmalarını için emek vermeliyiz dedi. . Ziyarette Güzel yürekli anneler, iyi kalpli çocuklar yetiştirelim diyen Elif Köken, ilçede kadınlara ve çocuklara yönelik yapılan her projede büyük bir heyecan ve istekle yer alacağını da belirtti.

 “Her Çocuk Bir Fidan” projesine yönelik yapılan ziyarette  Başkan Köken’in değerli eşi Elif Köken, Amine Çelik bebeği Batuhan’a, Ayfer Taşkın bebeği Didem Melek’e, Selcan Eyüpoğlu  bebeği Kamil Berk’e, Seval Durdu bebeği Elçin’e, Firdevs Öztürk  bebeği Mahmut Sami’ye, Fatma Yalçınkaya  bebeği Feride Naz’a, Hülya Tiryaki ve ikiz bebekleri Zeynep- Zehra Tiryaki’nin evlerine  misafir oldu ve ailelere bebeklerini sağlıkla büyütmelerine dair iyi dileklerde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751