Kokladığı Çakmak Gazı, Kalp Krizini Tetiklemesi Sonucu Öldü
İlçe merkezindeki Cumhuriyet Park'ta oturan Atakan Atmaca arkadaşları ile otururken iddiaya göre sadece 'Eğlence olsun' diye merak edip çakmak gazı koklamaya başladı. Kalp rahatsızlığı bulunan Atakan Atmaca'nın, ağzına ve boğazına çektiği çakmak gazı kalp rahatsızlığını tetikleyerek kalp kriz neden oldu. 

Arkadaşlarının gözü önünde bir anda fenalaşarak yere yığılan Atmaca için hemen ambulans çağrıldı. Kısa sürede sevk edilen sağlık ekipleri Atakan Atmaca'nın kalp krizi geçirdiğini ve yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Olay yerinde yapılan inceleme ardından Atakan Atmaca'nın cesedi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Buradan otopsi için İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırılan Atakan Atmaca'nın cenazesi yapılan otopsi ardından ailesine teslim edildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817