banner2779
banner2752
banner2750

KOMEK kursiyerlerine yangın eğitimi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Eğitim Merkezi (KOBİTEM), KO-MEK kursiyerlerine yangın eğitimi veriyor. Değirmendere KO-MEK Kurs Merkezi ile başlayan eğitimler Leyla Atakan KO-MEK Kurs Merkezi’nde kursiyerlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Eğitimde yangın olayı ile karşılaşmadan alınacak önlemler, yangın esnasında nasıl davranılması gerektiği hakkında bilgiler verildi.

 

ALINACAK ÖNLEMLER

KO-MEK kurs merkezlerinde KOBİTEM personeli tarafından verilen eğitimde yangın olayı ile karşılaşmadan gerekli önlemleri almanın önemine vurgu yapıldı. Eğitim kapsamında yanma ve yangın kavramları, yangın sınıfları ve çıkış nedenleri aktarıldı. Eğitimde ayrıca evde alınabilecek önlemler, yangın durumunda hareket tarzı ve korunma ile portatif yangın söndürücülerin kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

 

YANGINA DUYARLI BİREYLER

Eğitim programları Kocaeli’deki tüm KO-MEK kurslarında gerçekleştirilecek. Tüm kurs merkezleri ziyaret edilip, vatandaşların özellikle ev hanımlarının ve gençlerin bu konuda duyarlı hale gelmeleri hedefleniyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751