banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Komisyon Üç Kişiden Oluştu

Belediyeyi denetleyecek olan komisyonda iki parti ortak çalışacak. Kapalı gerçekleştirilen seçimde Ak Parti'den Ayşe Hacet Aşar ve Doğan Orak, İyi Partiden ise Avukat Ender Oğuz seçildi.

Ayşe HACET AŞAR

1982 yılında Akhisar’da doğdu. 1996 yılından bu yana Körfez’de ikamet ediyor. İlk ve orta öğrenimini Manisa’da, lise tahsilini Körfez’de tamamladı. Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi – İktisat Bölümde tamamladı. İnşaat alanında faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticilik yapmakta.

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu.

Körfez Ticaret Odası İnşaat Komite Başkanlığı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Kurulu Üyeliği ve Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeliği görevlerinde bulundu.

Evli ve iki çocuk annesi.

Doğan ORAK

1995 yılında Ardahan’da doğdu. 24 yıldır Körfez İlçede oturmaktadır. İlk, orta ve lise tahsilini Körfez’de tamamladı. Lisans eğitimine Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü son sınıf olarak devam etmektedir.

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Mahalle Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan Yardımcılığı, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı ve  AK Parti Kocaeli Üniversiteler Başkanlığı görevlerinde bulundu. 5. Dönem AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ve Körfez Belediye Meclis Üyeliği görevini icra etmektedir.

Avukat Ender OĞUZ

18.01.1983 tarihinde Libya doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Kocaeli'nin Körfez ilçesinde tamamladım. Aileme ait iş yerinde bir süre işletmecilik yaptım. Üniversite eğitimime Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne başladı. Daha sonra Ankara Çankaya Hukuk Fakültesi'ne yatay geçiş yaparak lisans eğitimini tamamladı. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi lisans bölümünde eğitim aldı.  Lisans eğitiminden sonra Van İlimizde vatani görevimi tamamladı.  Kocaeli Barosu'nda 1 senelik stajyerlik eğitimimi tamamladıktan sonra 2011 senesinde kendisine ait olan Oğuz Hukuk Bürosu'nda Hukuki Danışmanlık ve Avukatlık Hizmeti vermeye başladı. Mesleğine ait birçok eğitim ve sertifika programlarına katıldı. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşu  (STK) olarak Sosyal Sorumluluk Projeleri'nde yer aldı. İYİ Parti bünyesinde Körfez Kurucu İlçe Teşkilatı Hukuk ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Körfez Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilen Oğuz, İmar ve Şehircilik Komisyonu Üyesi olarak görev almaktayım.

Evli olan Oğuz , yaklaşık 35 senedir Kocaeli'nin Körfez ilçesinde ikamet etmekte. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826